Op zoek naar ramen restaurant gent?

ramen restaurant gent
Noedels in Gent.
Volgens mijn vaste tafelgenoot benaderde deze noodlebar trouwens het meest de Aziatische keuken, die ze al zelf heeft mogen proeven in Zuid-Korea en Taiwan. Tagged: asian food, aziatische keuken, eet ramen, food, gent, noedels, noedelsoep, noodlebar, noodlebar gent, noodles, ramen, restaurant in gent, seli's' noodlebar, student, yaki noodle bar.
Ramen Visit Gent.
Hoe Gent bereiken. Dario, Elke, Thomas en Phoebe. Joke en Marlies. Het Gouden Hoofd. Le Pain total. Tom Vandenberghe zet al enkele jaren de Aziatische keuken in de kijker met kookworkshops, kookboeken en de culinaire Street Food Market. Sinds kort heeft hij ook een Aziatisch restaurant: Ramen.
Home Seli's' Noodlebar.
Onze gastvrijheid ervaart u hier ter plaatse. Graag heten wij u dan ook van harte welkom op onze website. Openingsuren: 12u00 tot 21u30. Take away mogelijk. Levering aan huis mogelijk.: Geen credit cards! Limburgstraat 28, 9000 Gent. Rate us at Home.
Ramen / noedelbar, noodle restaurant te gent, oosterse soep, noedelsoep, noodle soup, noodelbar.
Met Eetavontuur vertaalt hij de vele bezoeken aan Zuidoost-Azië in kookworkshops, kook en reisgidsen en street food evenementen. Het snelle en toegankelijke karakter van de Japanse noedelbar inspireerde hem om de typische ramennoedels naar Gent te brengen. De kook en reisgidsen van Tom zijn te koop bij Noedelbar Ramen, aan 20 euro per stuk.
Ramen Gent Eten, Resto, Restaurant Goesting Oost-Vlaanderen.
Ik klok af op 23, een uiterst scherpe prijs voor wat ik kreeg. Ramen is een heerlijke aanwinst voor Gent. Je eet er vers, smakelijk, gezond en verrassend voor een eerlijke prijs. Volgende keer zorg ik er opnieuw voor dat ik op tijd ben.
Ramen NewPlacesToBe.
Studio Simple richtte het kleine restaurant in. Er zijn zeventien gezellige zitplaatsen. Zeker de houten latten aan het plafond brengen een charme met zich mee. De Aziatische gerechten worden met extraatjes geserveerd zoals limoen, vissaus of gepekelde chilipepers zodat je je smaak zélf kan opbouwen naar eigen voorkeur. Open van dinsdag tot en met zaterdag telkens van 12 u. Op vrijdag en zaterdagavond kan je de noedelbar reserveren voor een privéfeestje/etentje. Bekijk op kaart. 0472 33 72 36 info@eetramen.be website. Aanraders op basis van je interesse in Ramen.
Ramen Noedelbar, Gent Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Ramen Noedelbar, Gent. Restaurants in Gent. 237 van 752 Restaurants in Gent. Japans, Aziatisch, Soepen. Oudburg 51, Gent 9000, België. 32 472 33 72 36. Alle fotos 14. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Terug naar kaart. Heel goed 30%. 22 sep 2017. Japans comfortfood dicht bij huis. 13 dec 2016. Eetavontuur en Gohan. 24 uur per dag. Japans, Aziatisch, Soepen, Geschikt voor vegetariërs. Oudburg 51, Gent 9000, België. Deze vermelding verbeteren. Kan een veganist goed eten bij dit restaurant?
BODO RESTO, Gent.
De mooie locatie, de tafeltjes die voldoende ver uit elkaar staan en de vlotte bediening kunnen de erbarmelijke keuken niet goedmaken. Burgstraat 2, 9000 Gent. Naast het Gravensteen. 09 256 29 00. Open van 12u00 tot 14u00 18u00 tot 21u00. Gesloten op zaterdag, zondag en maandagmiddag. Parking Ramen 24u open.
Eetstokjes in de aanslag: adresjes voor perfecte ramen Radar KnackWeekend.be.
Selina en Lily samen Seli belandden als studentes in Gent en openden een Chinese noodlebar in de buurt van de Sint-Baafs-kathedraal. Hier eet je tegen bodemprijzen en kun je zelf zien hoe een dame van een bol deeg handgetrokken noedels maakt. 09 223 58 88. De eerste Wagamama opende in 1992 in de Londense wijk Bloomsbury. Vandaag tref je vestigingen aan in zeventien landen en heeft de groep meer dan 3500 personeelsleden. Het concept is gebaseerd op de ramenbar. Je schuift bij elkaar aan, aan lange tafels. De Keyserlei 15. 03 234 99 80. Te vinden op de plek waar Tomoyasu Kamo indertijd zijn verfijnde Japanse bistro Kamo opende. De chef en zijn restaurant met Michelin-ster verhuisden naar de steenweg op Waterloo en in de plaats kwam Menma, een nieuw restaurant bestemd voor de liefhebbers van verfijnde ramen, gebaseerd op dikke, smakelijke bouillons en heerlijke noodles.

Contacteer ons