Meer resultaten voor eten in gent

eten in gent
8 nieuwe eetplekken om te ontdekken in Gent Culinair KnackWeekend.be.
Bij de nagerechten vind je koekjes van pindakaas, een potje met chocolademodder en rijstpudding. Naast natuurwijnen zijn er huisgemaakte drankjes uit de organische landbouw. Eten voor op kantoor of thuis zit in een verpakking die 100 procent recycleerbaar is. Hoornstraat 13, 9000 Gent, 09 233 45 33.
Du Progres Een must voor wie het centrum van Gent bezoekt.
Reeds de derde generatie van de familie De" Baets" zet zich in om zijn cliënteel juist dat ietsje meer voor zijn geld te geven. Zo blijft Du" Progres" onovertroffen op het gebied van prijs-kwaliteit en zijn de huisrecepten een regelrecht succes!
Lekker Belgisch culinair niveau Restaurant De Graslei.
Sfeervol dineren op het mooiste plekje in Gent. Restaurant De Graslei gelegen op het mooiste plekje van Gent. Achter gevel nr7 kan u een sfeervol en gastenvrij eethuis ontdekken. U wordt er met een glimlach ontvangen en bediend alsof U een vriend van het huis bent.
De lekkerste adresjes van Gent Nieuws HLN.
Ribbetjes op vier wijzen. De allerbeste ribbetjes van Gent, die kan je eten in De Gekroonde Hoofden, vlak bij het Gentse Gravensteen. Een historisch huis in de Burgstraat, beschermd als monument overigens, met op de gevel 14 bustes van Vlaamse graven.
Gent Restaurant in Middeleeuwse Patershol.
Ik googlede op Gent restaurant en vond via Tripadvisor dit pareltje. Prachtige locatie, in het hart van de stad Gent. De reuze gambas met peper en honing zijn verrukkelijk. Boek een tafel. We zijn open voor lunch en diner, van woensdag tot en met zondag.
Eten en drinken in Gentse restaurants en cafés horeca Stad Gent.
Restaurant in Gent. Gent is niet alleen de hemel voor vegetariërs, maar ook een rock n roll foodiestad en een droom voor iedere liefhebber van lekker eten. Fans van lekker eten en drinken komen in Gent ruimschoots aan hun trekken.
Eten drinken Gent: Bespaar tot 70% bij Groupon.
Geniet van een heerlijk 3-gangen vismenu met tartare van zalm, tongrolletjes en een heerlijke zoete zonde als afsluiter. 3-gangenmenu met ribbetjes à volonté voor 2, 3 of 4 personen bij Restaurant Sphinx werk. BVBA La Zora. Je buikje rond eten in het gezellig restaurant in Haaltert. Populaire categorieën in Gent.
Welkom in De Stokerij De Stokerij Gent.
Sinds maart 2013 kan je, naast Eetkaffee Multatuli, ook terecht in De Stokerij, ons tweede restaurant. Je vindt er min of meer hetzelfde recept van klassieke brasserie-gerechten gecombineerd met een originele vegetarische keuken; dit alles uiteraard vers en huisbereid! Vanuit de bar komen steeds wisselende wijnsuggesties per glas! en een uitgebreide, eigenzinnige bierkaart. Kom gezellig tafelen binnenin dit stukje Gentse geschiedenis of op een van de terrassen errond.
Café De Walrus Gent Lunch Brunch Diner Vegetarische dagschotel.
VEGGIE ETEN IN DE WALRUS, GENT. De laatste dagen zonder vlees, zullen niet de laatste zijn. Het smaak mij potverdikke. 65 adressen om lekker vegetarisch te eten. De Walrus Gent Gezellig eetcafé waar je naast klassiekers als spaghetti bolognaise en croque monsieur ook elke dag een veggie dagschotel kunt eten.
Volta. Restaurant Gent Vonken op je bord.
Zo bezorgden de bio-groenten uit eigen moestuin ons de GaultMillau-titel van Beste Groenterestaurant van het land in 2013. En in 2011 wonnen we de Gouden Vork. schuilt achter de gevel van een oud elektriciteitsgebouw, net buiten het centrum van Gent.
Restaurant Patyntje Gent.
restaurant cassis gent lunch van de week in restaurant Cassis op de Vrijdagmarkt Gent.
restaurant cassis gent. ONZE WEKELIJKSE LUNCH. van Maandag 12 t/m zaterdag 17 februari. gentse kop / mosterd / oesterblad / wortel. oesters 4 stuks 4, 00. Zalmfilet / spek / bladerdeeg / spinazie / krieltjes. gegrilde gemarineerde kipsaté / zoetzuur / aardappelen met rozemarijn.

Contacteer ons