Resultaten voor bar gent

bar gent
Je weet dat je van Gent bent als. je deze 19 wijze bars en cafés kent.
Geen bar of café maar wel het grootste openluchtterras van de wereld. Gentenaars komen hier lunchen in de zon, hun ijsje opeten of op een zwoele zomeravond iets drinken met vrienden. En daar zijn 10 goede redenen voor. 23 dingen die je alleen herkent als je gestudeerd hebt in Gent.
Wijnbar loungebar Volta. Restaurant Gent.
Nestel je in de zetel of aan de bar met een rijkelijke cocktail of een exclusief glas wijn. Op onze kaart vind je ook een hele lijst gins, whiskys en rums die wachten om geproefd te worden. Laat je verleiden door onze tapas. KOM IETS DRINKEN. biedt je een uitgebreide keuze aan exclusieve wijnen. Onze huissommelier selecteert iedere maand een speciale wijn om te ontdekken. Betaalbare pareltjes van Belgische wijnbouwers in het buitenland, bijvoorbeeld. Een goed glas wordt trouwens geschonken door onze state-of-the-art wijndispenser. Een lekker wijntje geproefd? Vraag gerust naar een fles om mee te nemen. KOM ONZE WIJN ONTDEKKEN. Nieuwewandeling 2b, 9000 Gent 09 324 05 00 info@voltagent.be.
Wrap Up Burritobar Mexicaanse take away snacks in Gent.
Wij zijn verhuisd naar hartje Gent. Vanaf nu kan je in de Lammerstraat número 14 terecht voor heerlijke Mexicaanse take away gerechten op basis van echte traditionele recepten. Zon snelle Mexicaanse hap lijkt je wel iets? Bekijk alvast onze Mexicaanse gerechten op deze website.
MAYANA de chocoladebar MAYANA.
Stap binnen in onze wereld van uitgekiende smaken en verrassende combinaties. Verlies u in ons uitgebreide assortiment chocolademelken, bereid met cacao uit de vier windstreken, verwerkt met het grootste respect voor de oorsprong en cultuur van onze producten. Cacao uit Midden-Amerika.
Jazz and Beyond Hot Club Gent.
Polé Polé 2013.
polé polé festivals. POLÉ POLÉ CAFÉ'S.' Iets te vieren? Mail naar info@polepole.be. bar des amis gent. bar des amis brugge. bar des amis kortrijk. bar popular gent. dépôt central gent. hasta mañana gent. polé polé café gent. bar popular brussel.
Zomerbars in Gent Zomerbars.be.
ROOF FOOD DAKDINERS. Deze zomerbars zijn gesloten in Gent. Los Locos Pop-Up bar. FONDA's' Mezze de Luxe. Bedankt voor uw toevoeging! We kijken deze zomerbar even na en voegen deze zo snel mogelijk toe aan de map met alle andere zomerbars!
Bar Cafe Theatre Visit Gent.
Omgeving van Gent. Filmen in Gent. Bar Cafe Theatre. Bar Café Théatre. Bar Café Théatre. Bar Café Théatre. Bar Café Théatre. Café met grootstadallures, ondergebracht in het Gentse operagebouw. In deze gezellige bar kun je dagelijks vanaf 10 uur s morgens terecht voor een drankje.
Pietersbar.
In onze bar kan je terecht voor een menukaart op basis van kwaliteitsvolle producten van lokale en duurzame organisaties met een sociale doelstelling. Je vindt ons op het Sint-Pietersplein in Gent. VZW Kompas zorgt voor de gastvrije uitbating en brengt een gloednieuw concept naar de Sint Pietersabdij!
Gourmet Bar Belgisch Restaurant GENT 9000.
elk moment van de dag, van een snelle espresso aan de bar, een lichte zakenlunch of een hapje. eten met de kids na een dagje cultuur. Ons menu is net zo veelzijdig als de stad Gent, met wisselende seizoensgebonden suggesties.,
De Hipste adresjes van Gent Over Gent en zijn hotspots.
Verder wil Bar Mirwaar ook sterk inzetten op. Frou Frou Bar. Geopend sinds september 2017 in de Terneuzenlaan 5. Frou Frou Bar dekt een ruime lading, maar misschien is het het best als we de bar omschrijven als een buurtcafé voor de Muide.
BarDe Hipste Adresjes Van Gent De Hipste adresjes van Gent.
Deze nieuwe cocktailbar is gehuisvest in het voormalige Hôtel des Postes et des Télégraphes ofte het nieuw geopende hotel 1898 The Post, een mythische plek op de oevers van de Leie, in het hart van Gent. Via een discrete entree., Geopend sinds mei 2017 aan het Neuseplein 14 tegenover Dok Noord. Bar Oswald is een nieuwe bar van Elewout Dendievel.

Contacteer ons