Resultaten voor bar gent

bar gent
Cafe Theatre.
Van maandag tot en met zaterdag kunt u van 8u00 tot 18u00 in onze bar terecht voor zowel zoete, hartige als broodproducten van Bakkerij Bloch., heerlijke koffies of thee van Mariage Frères. Take away behoort ook tot de mogeljkheden. Het restaurant is al sinds 1998 een gevestigde waarde in Gent.
B-Bar NewPlacesToBe.
De eerste 100% Belgische wijnbar in Gent is een feit; in B-Bar proef je uitsluitend wijnen, bieren, bubbels, gins van eigen bodem. Een 40-tal rosé, rode of witte wijnen sieren de uitgebreide wijnkaart, vanaf 4 per glas kan je ter plaatse proeven maar aankopen om er thuis van te genieten is natuurlijk ook een optie.
BarDe Hipste Adresjes Van Gent De Hipste adresjes van Gent.
Deze nieuwe cocktailbar is gehuisvest in het voormalige Hôtel des Postes et des Télégraphes ofte het nieuw geopende hotel 1898 The Post, een mythische plek op de oevers van de Leie, in het hart van Gent. Via een discrete entree., Geopend sinds mei 2017 aan het Neuseplein 14 tegenover Dok Noord. Bar Oswald is een nieuwe bar van Elewout Dendievel.
Hotspots van Gent Stad Gent.
Bloggers verklappen jou de hotspots in Gent. Restaurants, Bars, winkeltjes, Bed and Breakfasts, uitgaansbuurten. Deze blogs geven je de beste hotspots van Gent.: New Places To Be: restaurants, bars, BB, winkels, uitgaan. 6 Beste Saladebars in Gent volgens Flair: restaurants.
De 10 beste bars clubs in Gent TripAdvisor.
Komt overeen: Bars clubs. 14 van 42 Nachtleven in Gent. Komt overeen: Bars clubs. Bar des amis. 15 van 42 Nachtleven in Gent. Komt overeen: Bars clubs. 16 van 42 Nachtleven in Gent. Komt overeen: Bars clubs. Bar Jan Cremer.
Je weet dat je van Gent bent als. je deze 19 wijze bars en cafés kent.
Buiten categorie: de Graslei. Geen bar of café maar wel het grootste openluchtterras van de wereld. Gentenaars komen hier lunchen in de zon, hun ijsje opeten of op een zwoele zomeravond iets drinken met vrienden. En daar zijn 10 goede redenen voor. 23 dingen die je alleen herkent als je gestudeerd hebt in Gent.
Gaston, rooftopbar en restaurant met zicht op Gent.
Adresjes: originele bars in Gent ELLE.be.
En als het ietwat romantische interieur de mannen niet direct kan overtuigen, zal de uitgebreide bierkaart dat vast wel doen. Adres: Hoogstraat 49, 9000 Gent. Rococo Een bar in een authentiek herenhuis dat door eigenares Betty enkel verlicht wordt met kaarsen.
Gents nieuwste cocktailbar is open. en iedereen is welkom Gent Het Nieuwsblad.
Elke bar heeft zijn eigenheid. Qua kwaliteit van cocktails willen we zeker tussen die groep gaan staan, maar onze locatie maakt er weer iets anders van." Is Gent nu dé cocktailstad van Vlaanderen? Nobels: Gent" mag zeker naast Antwerpen gaan staan.
Jazz and Beyond Hot Club Gent.

Contacteer ons