Meer resultaten voor bar gent

bar gent
Polé Polé 2018.
polé polé gent 2018. POLÉ POLÉ CAFÉ'S' Wenst u te reserveren voor een feestje of een cocktailcursus? bar des amis brussel / gent / brugge / kortrijk / tervuren. Monte Cristo Bar brussel. bar popular gent. hasta mañana gent. polé polé café gent.
Bar WIN.
Verblijf Burgstraat 8. Burgstraat 8, 9000 Gent. Win is een bar en shop à vins naturel, waar wij uitsluitend wijnen serveren die voortkomen uit een proces waar geen enkele interventie plaatsvond om de smaak te wijzigen. Wij gaan steeds op zoek naar energieke, spannende wijnen die zijn gemaakt van niets anders dan supergezonde druiven zonder toegevoegde gisten of enzymen en weinig of geen sulfiet.
Bar Mirwaar Een nieuw gezellig en huiselijk café in hartje Gent. Bar Mirwaar Een nieuw gezellig en huiselijk café in hartje Gent.
De ligging is in hartje Gent vlakbij het Gravensteen, er is parkeermogelijkheid voor de deur, openbaar vervoer in de straat en een gezellig terras in de zomer. Je kan Bar Mirwaar privé afhuren volledig of een specifieke ruimte voor jouw eigenste verjaardags, familie of huwelijksfeest, voor een gezellige receptie, je unieke babyshower of je kan familie en vrienden uitnodigen op een concert of showcase.
Zomerbars in Gent Zomerbars.be.
Los Locos Pop-Up bar. Eat Love Pic-Nic. FONDA's' Mezze de Luxe. Pom Cider en aperitief pop-up. Bedankt voor uw toevoeging! We kijken deze zomerbar even na en voegen deze zo snel mogelijk toe aan de map met alle andere zomerbars!
Mòris.
APÉRO LATE NIGHT BAR. IETS TE VIEREN? APÉRO LATE NIGHT BAR. In het hartje van Gent. APÉRO LATE NIGHT BAR. In het hartje van Gent. Mòris bevindt zich in het hart van de Gentse Kuip aan de Korenmarkt, in het als vanouds bruisende Klein Turkije.
Gaston, rooftopbar en restaurant met zicht op Gent.
GEUZENHUIS Café.
De Geus van Gent is een hartverwarmende plek, waar je thuiskomt en geniet van 20 bieren van t vat met limited editions, een topselectie wijnen en verschillende gueuzes. Een gezellige sfeer en fijne muziek in een uniek decor café salon biljart.
Gourmet Bar Belgisch Restaurant GENT 9000.
elk moment van de dag, van een snelle espresso aan de bar, een lichte zakenlunch of een hapje. eten met de kids na een dagje cultuur. Ons menu is net zo veelzijdig als de stad Gent, met wisselende seizoensgebonden suggesties.,
Praatcafé Kaffee De Planck te Gent Heerlijk bier op een gezellig binnenvaartschip langs de kaai van Ter Platen Gentbrugge, Ledeberg, Destelbergen, Sint-Amandsberg, Merelbeke, Mariakerke, Drongen, Wond
De vele artisanale bieren op de kaart komen helemaal tot hun recht in de gezellige en nostalgische sfeer die er hangt en het is bij mooi weer aangenaam genieten op het terras van het bovendek. Kaffee De Planck Ter Platen 9000 Gent.
Bars in de buurt van Station Gent Sint-Pieters Yelp.
Click on the arrow to explore business photos. Bar Jan Cremer. Bars, Ontbijt en brunch. Telefoonnummer 0474 24 85 93 Kramersplein 5 Gent, Oost-Vlaanderen. Click on the arrow to explore business photos. Telefoonnummer 0479 40 82 52 Hooiaard 7 Gent, Oost-Vlaanderen.
Bar Mitte Gent Food, music and coctails @ MIAT museum.
Live muziek, comedy, poëzie-avonden, boekvoorstellingen, gezelschapsspellen of simpelweg een feest, het kan hier allemaal! Bar Mitte maakt deel uit van het MIAT museum dat met zijn educatieve tuin, imposant gebouw en industrieel erf-goed een stukje geschiedenis van Gent wil koesteren.
Pop-up zomerbars in Gent Visit Gent.
In Gent vind je de leukste zomerbars. Een strand in het midden van de stad. 16 juni tot 2 september 2018. Oase van rust in het Museumkwartier. 1 augustus tot 16 september 2018. Heerlijke zomertuin aan De Bijloke. 11 tot 27 augustus 2018. Rooftop Bar Restaurant Gaston. Culinair genieten met zicht op de Gentse skyline.

Contacteer ons