Op zoek naar restaurant oudburg gent?

restaurant oudburg gent
Restaurant Ankara.
Kom je met de bus dan is de dichtstbijzijnde halte aan Sint-Jacobs, stap via de Vrijdagsmarkt naar Oudburg waar het restaurant zich bevindt. Kom je met de wagen? Dan raden we je aan om te parkeren in de ondergrondse parking van de vrijdagsmarkt of je kan ook parkeren aan het tempelhof nabij AZ Sint-Lucas Gent.
Neuf Mille Restaurant Lounge Bar Neuf Mille.
Maak van je mond een luilekkerland, van je ogen twee glanzende cameras, van je gezelschap een club van vriendschap en liefde, en vertel verder dat je in Neuf Mille was en geenszins ergens elders. GROEPEN EN BEDRIJFSEVENTS. GENTSE FEESTEN MENU!
ABA-JOUR Oudburg 20, 9000 Gent.
alle dagen open vanaf 12 uur. dinsdag EN woensdag gesloten! Tijdens de Gentse Feesten zijn we ALLE dagen open vanaf 12 uur! Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde werknemers student, deeltijds etc. neem gerust contact op via telefoon 0486/56.20.48 of mail naar info@abajour-gent.com.
De 10 beste restaurants in de buurt van Patershol.
Restaurants in de buurt van Patershol. Restaurants in de buurt van Patershol. Koninklijke Dekenij Patershol v.z.w, Haringsteeg 3, Gent 9000, Belgiƫ. Lees beoordelingen van Patershol. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. Karel De Stoute. 4 van 790 restaurants in Gent.
de acht zaligheden.
In hartje Gent aan de Leie en op de rand van de oude stadskern Patershol., in Oudburg nr.4 vindt u het gezellige rustieke restaurant De Acht Zaligheden. 20 jaar geleden startte Dirk Wittevrongel en Chef Bart Vanhelsuwe het restaurant De Acht Zaligheden.
GAST De Hipste adresjes van Gent.
Over Gent en zijn hotspots. eten en drinken. koffie en zoet. Getest en goedgekeurd. bars, eten en drinken, Nieuwe adresjes. Geplaatst door hipsteadresjesgent on 13 februari 2018 26 februari 2018. Geopend sinds mid februari 2018 in Oudburg 15. Op de plek waar je vroeger Restobar Charlie vond, opent GAST een aperitief-restaurant nu de deuren. Jelle en Liesbeth zorgden samen voor een grondige restyling van RestoBAR Charlie waar Jelle 4 jaar mede-eigenaar van was tot een frisse en gezellige plek waar je uitgebreid kan aperitieven met cocktails, kwaliteitswijnen uit Europa of kiezen uit een seizoensgebonden menukaart. Vanuit de open keuken worden er verse, huisbereide gerechten geserveerd om te delen in een ongedwongen sfeer, zowel aan tafel of aan de toog. Very cosy indeed! Meer info kan je vinden op de Facebookpagina of de website. Foto Sander Buyck Foto Sander Buyck Foto Sander Buyck. Please follow and like us.: aperitief apero cocktails fingerfood gast oudburg restaurant wijn.
Oudburg, 9000 Gent Alle restaurants in de buurt PocketResto.be.
vorige 1/7 volgende. Oudburg, 9000 Gent. 94 restaurants nabij Oudburg. alfabetisch afstand relevantie. 220 m van Oudburg. restaurant, Belgisch, fondue, grill. 20 m van Oudburg. 20 m van Oudburg. restaurant, Belgisch, Frans. 30 m van Oudburg. 50 m van Oudburg.
oudburg De Hipste adresjes van Gent.
Geopend vanaf 21 november 2014 aan Oudburg 54. Neuf Mille is een nieuw restaurant annex bar, gelegen in het pand waar de legendarische wapenwinkel Parret vroeger huisde. Het gebouw werd volledig verbouwd in 2012 en werd omgetoverd tot een pand met Neuf Mille en 3 luxueuze lofts daarbovenop. Neuf Mille biedt een fusiekeuken aan met Frans-Belgische basis., Recent werd ik door een aantal mensen attent gemaakt op de wel erg leuke en nieuwe geopend sinds april 2014 in Oudburg 47 cocktailbar The Drifter. The Drifter is de eerste Tiki-bar in Gent.
OudburgDe Hipste Adresjes Van Gent De Hipste adresjes van Gent.
Over Gent en zijn hotspots. eten en drinken. koffie en zoet. Getest en goedgekeurd. Geopend sinds mid februari 2018 in Oudburg 15. Op de plek waar je vroeger Restobar Charlie vond, opent GAST een aperitief-restaurant nu de deuren. Jelle en Liesbeth zorgden samen voor een grondige restyling van RestoBAR Charlie waar Jelle 4 jaar mede-eigenaar van was tot een frisse en gezellige plek waar je uitgebreid kan aperitieven met cocktails., Geopend vanaf 10 februari in Oudburg 70a-72a. Brouwbar is een nieuwe microbrouwerij waar er bieren gebrouwd worden met een Gents karakter: rebels en tegelijk geworteld in de Belgische biercultuur. Je kan hun brouwsels proeven en keuren op dezelfde plek waar ze gebrouwd worden. Bieren in alle smaken: van een sprankelende saison tot een krachtige hopbom. Laat je verrassen. Geopend op 19 september 2017 in Oudburg 58 waar je vroeger restaurant NZET vond.

Contacteer ons