Meer resultaten voor bruynseels

bruynseels
D'Ieteren' slokt ook autodealer Bruynseels op.
D'Ieteren' slokt ook autodealer Bruynseels op. 03 juli 2018 1702.: Toon de deelmogelijkheden op sociale media. D'Ieteren-CEO' Denis Gorteman. De autoreus D'Ieteren' breidt zijn aanwezigheid in de dealerwereld uit met de overname van de bekende Brusselse garage Bruynseels. Ook Don Bosco staat op het verlanglijstje.
Ramen, deuren, veranda's' buitenleven Bruynseels-Vochten.
Ben je op zoek naar ramen, deuren, veranda's' of buitenleven? Dan ben je bij Bruynseels-Vochten aan het juiste adres! We zorgen voor een piekfijne installatie van ramen, deuren en meer in Antwerpen. Maak je keuze en laat ons je helpen.
Slagerij Bruynseels Uw kwaliteitsslager in Schiplaken.
De familie Bruynseels heeft een lang verleden in de vleessector, meer bepaald het varkensvlees. Als vanzelfsprekend rolden de jonge gasten, broer Marc en Paul in de slagerstiel. In de beginjaren 90 openden de broers gesteund door hun echtgenotes een eigen ambachtelijke dorpsslagerij.
DIeteren neemt garage Bruynseels over FLEET.be.
Concreet gaat het om de overname van twee vennootschappen: dealer Robert Bruynseels en het veel kleinere carrosseriebedrijf Bruynseels-De Smet. De dealertak van Bruynseels was in 2016 goed voor een omzet van ruim 52 miljoen euro en een nettowinst van meer dan 06, miljoen euro.
Onafhankelijke specialist in Mercedes Garage Bob Bruynseels.
Meer dan 25 jaar ervaring met onderhoud en herstellen van Mercedes-Benz. Afspraak binnen de week. Alle officiƫle analyse-apparatuur van Mercedes-Benz. Originele wisselstukken van Mercedes-Benz of gelijkwaardig alternatief. Onderhoud of herstelling nodig? Bel 014 54 56 44. Autobedrijf Bob Bruynseels BVBA.
Bruynseels Verzekeringen.
U en uw gezin. Een evenwichtig verzekeringspakket op maat met betrouwbaar en professioneel advies. Of het nu gaat om een autoverzekering of een brandpolis, een reisverzekering of pensioensparen, Bruynseels is uw adviseur. Kleine en middelgrote ondernemingen, transport en vrije beroepen.
SLAGERIJ BRUYNSEELS-COLPIN Gemeente Bonheiden.
Wanneer kan je bij volmacht stemmen? Wat zijn de kiesvoorwaarden voor Belgen? Bij slagerij Bruynseels-Colpin kunt u terecht voor echte kwaliteit! Al jaren staat service bij ons centraal. Vakmanschap, motivatie, creativiteit en versheid van de producten, zijn onze sterkste troeven!

Contacteer ons