Zoeken naar japans restaurant gent

japans restaurant gent
Sushi Palace Gent, Japans restaurant, Sashimi, Nigiri, Hoso Maki, Sushi Boot, Teriyaki, Combo mix, take away, delivery, gent.
BESTEL NU OP ONZE SITE UW FAVORIETE GERECHTEN, WIJ LEVEREN ZE ALS DE BLIKSEM BIJ U THUIS MET EIGEN LEVERDIENST! Sushi Palace Gent opgericht in 2010 heeft een lange traditie in het bereiden en serveren van kraakverse, overheerlijke sushi, sashimi, special rolls, rolls à la carte en japanse specialiteiten. In 2014 werden we genomineerd voor de Hospitality Horeca Awards die symbool staan voor klantvriendelijkheid, gastvrijheid en service aan de klant. Ons restaurant bevindt zich in het hart van Gent Oudburg.
Yammi Yammi Gent all you can eat SushiGrill restaurant.
ALL YOU CAN EAT SUSHI GRILL RESTAURANT. Voor een vaste prijs kunt u bij ons 3 uur heerlijk genieten van onze Japanse specialiteiten, met desgewenst een bolletje ijs als toetje. Wij willen verspilling tegengaan en brengen daarom voor teveel bestelde gerechten 1 euro per sushi en 2 euro voor overige gerechten in rekening.
Japans eten bestellen.
Een goed voorbeeld zijn hier de Gyoza gerechten, die geserveerd worden met verschillende dipsauzen bijvoorbeeld van pindanoten. Waar kun je Japans bestellen? Er zijn verrassend veel Japanse restaurant. Zoek je een Japans restaurant, dan kan het best moeilijk zijn om te kiezen. Daarom selecteerden we hieronder een aantal van onze favorieten uit Gent, Antwerpen en Leuven.
Tampopo.
Ikura Sushi OFFICIAL WEBSITE.
You can order online on this website and have your dish delivered or come get it at our restaurant. De online ordering menu is slightly different than in the restaurant, so that it only contains dishes that still taste great even after being transported! Ikura Sushi is a Japanese restaurant in Ghent presenting sushi and Japanese noodles.
Japans restaurant Sapporo.
Salades 4 soorten salade Meer informatie. Warme Voorgerechten 12 soorten warme gerechten Meer informatie. Sushi en Sashimi Meer dan 15 soorten Meer informatie. Teppanyaki 20 verschillende schotels Meer informatie. Specialiteiten 13 verschillende schotels Meer informatie. copyright restaurant sapporo gent 2011 Webdesign by XudoX.
AMATSU Japans Restaurant Gent 9000.
Na een goede stadswandeling in Gent we zijn. Na een goede stadswandeling in Gent we zijn niet van daar hebben we een tafeltje geboekt bij Amatsu. We hebben er een heerlijke sashimi/sushi menu genomen en die was heerlijk. Lekker biertje erbij en de avond was compleet! Het kader is authentiek, de service zeer vriendelijk en de kok begaan met z'n' vak, want hij komt ook aan ieder tafeltje vragen of alles naar wens is. De prijs is standaard voor een Japans restaurant waren met z'n' tweeën 100euro; kwijt.
Eten, Resto, Restaurant Goesting Oost-Vlaanderen.
Als er een nieuw restaurant opent in Gent, gaat dat nieuws als een lopend vuurtje door de stad. Zo kwam ons ter ore dat er een nieuwe en échte Japanner opende. Amatsu brengt geen show met. Kortrijksesteenweg 95 9830 Sint-Martens-Latem Tel: 09/388.82.88. Japans à volonté. Langs de Kortrijksesteenweg, tussen garages van peperdure sportwagens, op maat gemaakte keukens en rode neonlichten, ligt Japans restaurant Sapporo. De zaak prijst zichzelf aan als Japanse.
Amatsu Gent Restaurant uit de Michelin Gids.
Zoek een restaurant uit de MICHELIN Gids. Al bekeken restaurants. Van 43 EUR tot 79 EUR. MICHELIN Gids 2017. Vanhouttelaan 2, 8670 Sint-Idesbald. Van 45 EUR tot 78 EUR. MICHELIN Gids 2017. Potterstraat 15, 8620 Nieuwpoort. Van 38 EUR tot 61 EUR. MICHELIN Gids 2017. Marktstraat 19, 8620 Nieuwpoort. MICHELIN Gids 2017. Hoogpoort 29, 9000 Gent. Van 29 EUR tot 75 EUR. Authentieke Japanse keuken, verse producten en mooi evenwicht van smaken en kruiding.
Ramen / noedelbar, noodle restaurant te gent, oosterse soep, noedelsoep, noodle soup, noodelbar.
Met Eetavontuur vertaalt hij de vele bezoeken aan Zuidoost-Azië in kookworkshops, kook en reisgidsen en street food evenementen. Het snelle en toegankelijke karakter van de Japanse noedelbar inspireerde hem om de typische ramennoedels naar Gent te brengen. De kook en reisgidsen van Tom zijn te koop bij Noedelbar Ramen, aan 20 euro per stuk. Surf voor meer informatie over de Japanse workshops naar www.eetavontuur.be. Ann Vereecken en Jeroen Worst van Studio Simple maakten van onze kleine ruimte een groot succes. Luk Thys van FoodPhoto is intussen een vaste waarde voor Eetavontuur. De fotos in onze kookboeken en op onze website dragen zn stempel. We zijn naar Japans voorbeeld een snel lunchconcept en zijn s middags open van maandag tot en met vrijdag.
De 5 beste Japans restaurants in Gent TheFork.
Sorry, je kunt niet in het verleden reserveren. Pas de tijd van je zoektocht aan. Restaurant in Gent /. De 5 beste Japans restaurants in Gent. De beste Japans restaurants in Gent. 6 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria.
Tokyo Sushi.
Made fresh as you order. Geniet van sushi andere gerechten bij u thuis! U kan telefonish bestellen om af te halen. Na het succes in onze vestiging in Gent hebben we besloten om de bloemenstad Lochristi te verwennen met heerlijke sushi.

Contacteer ons