Op zoek naar siciliaans restaurant gent?

siciliaans restaurant gent
De 10 beste Italiaanse restaurants in Gent TripAdvisor.
Siciliaans restaurant 07/05/2017. 30 van 72 resultaten. Italiaans Belgisch Europees Geschikt voor vegetariërs. 1 2 3. beter advies betere prijs betere reis. 2018 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid Cookietoestemming Sitemap. TripAdvisor LLC is geen boekingsagentschap en onze dienstverlening aan de gebruikers van deze site is kosteloos meer.
Il Cortile, Gent PocketResto.
Fout ontdekt of restaurant niet gevonden? Laat het ons weten! Italiaans Siciliaans restaurant Il Cortile, Gent IKIOSK NV 2015 Voorwaarden Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat. Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.
Il Mezzogiorno Ristorante in Gent Menu, openingsuren, adres, fotos van restaurant en reserveren.
Datum van de maaltijd: 10-mrt.-2017. Het restaurant ademt Sicilië uit: warme mensen, toffe sfeer e, heerlijk eten. Datum van de maaltijd: 9-mrt.-2017. heerlijk, als altijd. Datum van de maaltijd: 25-feb.-2017. Leuk, gezellig authentiek Siciliaans restaurantje. Mss net iets te lang aan tafel wachttijd maar menu zeer lekker en qua proporties en keuze niets op aan te merken.
Dit zijn de beste Italiaanse restaurants in Vlaanderen en Brussel Nieuws HLN.
In dit Siciliaanse specialiteitenrestaurant staat zaakvoerster Pina Buscemi zelf aan het fornuis. Je kan er smullen van klassiekers als ossobuco of penne met scampi's' en saffraan, maar ook van op-en-top Siciliaanse specialiteiten als arancini gefrituurde risottoballetjes en briolatta Siciliaans worstenbroodje. Het restaurant huist in een mooi oud pand, de warme zuiderse tinten roepen een mediterrane sfeer op. Wel opgelet: je kan hier enkel cash betalen. Stationsstraat 42, 9400 Ninove. Casa Buscemi Bij Casa Buscemi smul je van Siciliaanse specialiteiten. In de voormalige feestzaal van restaurant Mineral serveert uitbaatster Valentina Gatti ambachtelijk gebakken pizza's' naar het recept van haar Italiaanse papa. Valentina werkt zoveel mogelijk met biologische producten. Op de kaart prijken naast de klassiekers ook unieke pizza's' met verrassende ingrediënten. Een pizza met pastinaak, lamsgehakt en boerenkool, of met met spruitjes, boerenworst, Pas de rougekaas en spek, maakt ons nieuwsgierig. Attent: voor een kleine meerprijs krijg je hier een glutenvrije pizzabodem en/of locatosevrije mozzarella op je bord. Ajuinlei 10A, 9000 Gent.
Italiaans restaurant in Gent Osteria Delicati.
Het wijst op een plaats waar men kan genieten van een lekker glaasje wijn, maar ook een lekker hapje kan eten: eenvoudige, maar authentieke Italiaanse gerechten. Dit is dan ook de missie van Osteria Delicati: de échte, traditionele, Italiaanse keuken op de kaart zetten in Gent. ontdek ons restaurant. uw Italiaans restaurant in Gent.
Barbaro Antipasto x Pizza Ghent.
Il mezzogiorno Gent Eten, Resto, Restaurant Goesting Oost-Vlaanderen.
Een aangename ervaring als afsluiter van een iet wat alternatieve uitstap naar het mooie Gent, mooier dan ons eigen Antwerpen! Meld het ons. Daniel Maes 24/05/15 900.: Een echte goede Italiaanse keuken voor een redelijke prijs. De bediening was vriendelijk en goed ondanks een overvol restaurant met op het eerste gezicht allemaal tevreden klanten.We zullen er zeker terugkeren.
Dit zijn de beste Italiaanse restaurants in Vlaanderen en Brussel goesting De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
In dit Siciliaanse specialiteitenrestaurant staat zaakvoerster Pina Buscemi zelf aan het fornuis. Je kan er smullen van klassiekers als ossobuco of penne met scampi's' en saffraan, maar ook van op-en-top Siciliaanse specialiteiten als arancini gefrituurde risottoballetjes en briolatta Siciliaans worstenbroodje. Het restaurant huist in een mooi oud pand, de warme zuiderse tinten roepen een mediterrane sfeer op. Wel opgelet: je kan hier enkel cash betalen. Stationsstraat 42, 9400 Ninove. Een pizza met spruitjes, boerenworst, Pas de rougekaas en spek, dat zagen we nog nergens. In de voormalige feestzaal van restaurant Mineral serveert uitbaatster Valentina Gatti ambachtelijk gebakken pizza's' naar het recept van haar Italiaanse papa. Valentina werkt zoveel mogelijk met biologische producten. Op de kaart prijken naast de klassiekers ook unieke pizza's' met verrassende ingrediënten. Een pizza met pastinaak, lamsgehakt en boerenkool, of met met spruitjes, boerenworst, Pas de rougekaas en spek, maakt ons nieuwsgierig. Attent: voor een kleine meerprijs krijg je hier een glutenvrije pizzabodem en/of locatosevrije mozzarella op je bord. Ajuinlei 10A, 9000 Gent.
Barbaro De Hipste adresjes van Gent.
Over Gent en zijn hotspots. eten en drinken. koffie en zoet. Getest en goedgekeurd. eten en drinken, Nieuwe adresjes. Geplaatst door hipsteadresjesgent on 21 november 2016 1 december 2016. Geopend vanaf 5 november 2016 in de Rodekoningstraat 12 Patershol. Barbaro is een Italiaans restaurant met een hoek af.
Il Cortile, Gent Tel: 092342. Restaurants goudengids.be.
Kasteellaan 51, 9000 Gent. 7 augustus 2013. Hier heb ik al iedere keer heel lekker gegeten! Prima pizza's' en vooral superlekkere pasta's, soms een beetje onverwachte smaakcombinaties, maar altijd geslaagd. Kijk ook zeker eens naar het bordje met suggesties. Enige nadeel: de kleine ruimte. Als het druk is zit je echt onaangenaam dicht bij de andere gasten. Ook niet makkelijk voor gasten en bediening om tussen de tafels en stoelen te manoeuvreren. Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be. 30 juni 2013. Dit is het allerbeste siciliaanse restaurant!
Welkom bij Il Cortile ilcortile.
Il Mezzogiorno Cucina siciliana.

Contacteer ons