Zoeken naar parkeergarage gent

parkeergarage gent

Kouter 31 Gent. Totaal aantal plaatsen. De parking bevindt zich onder het plein van de zondagse bloemenmarkt vlak naast de Vlaamse Opera en het theater de Handelsbeurs. De parking is toegankelijk aan beide zijden van het plein. Tijdens de Gentse Feesten, vanaf de vrijdag 14 juli tot en met 24 juli, is het avondtarief niet van toepassing.
P7 Sint-Michiels Stad Gent.
Vragen over parkeren en parkeertarieven in ondergrondse parkings? Contacteer het Mobiliteitsbedrijf Stad Gent. 09 266 28 00. 09 210 10 10 ma-za van 8-19 u. Persruimte Stad Gent. Volg Stad Gent op.: linkedin.com/company/stad-gent Stad Gent. YouTube Stad Gent Stad Gent.
P10 Sint-Pietersplein Stad Gent.
Vragen over parkeren en parkeertarieven in ondergrondse parkings? Contacteer het Mobiliteitsbedrijf Stad Gent. 09 266 28 00. 09 210 10 10 ma-za van 8-19 u. Persruimte Stad Gent. Volg Stad Gent op.: linkedin.com/company/stad-gent Stad Gent. YouTube Stad Gent Stad Gent.

Oudste en meest centraal gelegen publieke parking van Gent. Wie naar de Veldstraat komt shoppen parkeert hier zijn wagen. BELANGRIJKE INFORMATIE: PARKING TOEGANKELIJK KOMENDE VAN DE KORTRIJKSEPOORTSTRAAT. Pcard PROMO: Bespaar 30% met uw Pcard in deze parking! Avondtarief PCard 19u 7u.
Parkeergarages Stad Gent.
Listen to this page. Gent telt een tiental parkeergarages. Hoe verder u van het centrum parkeert, hoe goedkoper de tarieven. Volg de pijl op het infobord naar de dichtstbijzijnde vrije parkeergarage of bekijk de aanrijroutes voor de ondergrondse parkings op de kaart.:
Parking Gent Centrum BePark Uw parkeeroplossing.
In het centrum van Gent, een splinter nieuw parking geopend op de Sint-Michielsstraat. Dichtbij de Sint-Michielskerk, Het Pand Culturele centrum, het Design Museum Gent en nog veel meer. De omgeving rond de parking biedt een groot aanbod van restaurants, cafés, hotels en toeristische plekken.
VrijeParking.be Vind parking in België.
De normale tarieven van deze parking zijn dezelfde als de meeste andere stedelijke ondergrondse parkings. Naast deze tarieven, kan u ook voordelig parkeren met de speciale parkingproducten of een abonnement. Ramen 23 9000 Gent Contact. 09 266 29 70 email protected.
Parkeren Stad Gent.
De Stad Gent gaat testen of scanwagens ingezet kunnen worden voor correctere parkeercontroles. 09 210 10 10 ma-za van 8-19 u. Persruimte Stad Gent. Volg Stad Gent op.: linkedin.com/company/stad-gent Stad Gent. YouTube Stad Gent Stad Gent. Instagram Stad Gent @stadgent.
VrijeParking.be Vind parking in België.
De normale tarieven van deze parking zijn dezelfde als de meeste andere stedelijke ondergrondse parkings. Naast deze tarieven, kan u ook voordelig parkeren met de speciale parkingproducten of een abonnement. Vrijdagmarkt 1 9000 Gent Contact. 09 266 29 00 email protected.
Wij vergeleken de tarieven in 100 parkeergarages. Gent is ni. Gent Het Nieuwsblad.
De tarieven in deze vergelijking kunnen echter verschillen van de echte tarieven: enkel de parkeertarieven die effectief worden geafficheerd aan de parkeergarages zijn geldig. Dit is dan ook geen wetenschappelijke vergelijking, maar een ruime steekproef om de tarieven in Gent beter te kunnen inschatten. We vergeleken drie verschillende situaties.: Voor een kort bezoek, bijvoorbeeld als shopper: hoeveel kost 3 uur parkeren in een parkeergarage in het centrum van de stad? Voor een dagje op bezoek, bijvoorbeeld om te shoppen en nadien iets te eten: hoeveel kost 8 uur parkeren in een parkeergarage in het centrum van de stad?

Contacteer ons