Meer resultaten voor eten gent

eten gent
Volta. Restaurant Gent Vonken op je bord.
Zo bezorgden de bio-groenten uit eigen moestuin ons de GaultMillau-titel van Beste Groenterestaurant van het land in 2013. En in 2011 wonnen we de Gouden Vork. schuilt achter de gevel van een oud elektriciteitsgebouw, net buiten het centrum van Gent.
Oak Gent.
Hotspots van Gent Stad Gent.
Bloggers verklappen jou de hotspots in Gent. Restaurants, Bars, winkeltjes, Bed and Breakfasts, uitgaansbuurten. Deze blogs geven je de beste hotspots van Gent.: New Places To Be: restaurants, bars, BB, winkels, uitgaan. 6 Beste Saladebars in Gent volgens Flair: restaurants.
restaurant cassis gent lunch van de week in restaurant Cassis op de Vrijdagmarkt Gent.
restaurant cassis gent. ONZE WEKELIJKSE LUNCH. van Maandag 12 t/m zaterdag 17 februari. gentse kop / mosterd / oesterblad / wortel. oesters 4 stuks 4, 00. Zalmfilet / spek / bladerdeeg / spinazie / krieltjes. gegrilde gemarineerde kipsaté / zoetzuur / aardappelen met rozemarijn.
Lekker Belgisch culinair niveau Restaurant De Graslei.
A la carte. Maak een virtuele wandeling in Restaurant De Graslei. Sfeervol dineren op het mooiste plekje in Gent. Restaurant De Graslei gelegen op het mooiste plekje van Gent. Achter gevel nr7 kan u een sfeervol en gastenvrij eethuis ontdekken.
De Hipste adresjes van Gent Over Gent en zijn hotspots.
De Hipste adresjes van Gent. Over Gent en zijn hotspots. eten en drinken. koffie en zoet. Getest en goedgekeurd. Over Gent en zijn hotspots. Oh My Poké. Geopend sinds januari 2018 in de Sint-Jacobsnieuwstraat 103A. Oh My Poké staat voor Hawaiiaans eten!
Restaurant Cochon De Luxe Brabantdam 113, 9000 Gent.
Brabantdam 113, Gent T: 09 336 16 72 E: info@cochondeluxe.be. Welkom in Cochon de Luxe. Ons restaurant dat in teken staat van gastvrijheid gastronomie met een beetje humor en hier en daar een hoek af. We kozen ervoor om alles met ons 2 te doen om het zo persoonlijk mogelijk te houden. Vandaar op onze kaart 1 menu; 4, 5 of 6 gangen s avonds en zondagmiddag of de korte 3-gangen versie op woensdag, donderdag en vrijdagmiddag. We hopen u dan ook binnenkort te mogen verwelkomen in de Brabantdam 113 waar eten altijd een feest is.
Publiek.
Café De Walrus Gent Lunch Brunch Diner Vegetarische dagschotel.
65 adressen om lekker vegetarisch te eten. De Walrus Gent Gezellig eetcafé waar je naast klassiekers als spaghetti bolognaise en croque monsieur ook elke dag een veggie dagschotel kunt eten. Klant is hier echt koning, je betaalt wanneer je dat wenst.
8 nieuwe eetplekken om te ontdekken in Gent Culinair KnackWeekend.be.
Bij de nagerechten vind je koekjes van pindakaas, een potje met chocolademodder en rijstpudding. Naast natuurwijnen zijn er huisgemaakte drankjes uit de organische landbouw. Eten voor op kantoor of thuis zit in een verpakking die 100 procent recycleerbaar is. Hoornstraat 13, 9000 Gent, 09 233 45 33.
Welkom in De Stokerij De Stokerij Gent.
Kom gezellig tafelen binnenin dit stukje Gentse geschiedenis of op een van de terrassen errond. Voor De Stokerij zijn we nog op zoek naar enthousiaste studenten die s avonds beschikbaar zijn van donderdag t.e.m. zondag 1 of meerdere avonden. Zoek je een bijverdienste?
De Centrale Gent Ons nieuw café-Restaurant in de Ham.
2017 De Centrale. Kraankindersstraat 2, 9000 Gent. GF 2017 MUSIC SELECTORS FOOD. Wanneer je tijdens de Gentse Feesten in ENTR het café-restaurant van De Centrale iets gaat eten of drinken, krijg je er een muzikaal extraatje bovenop. Elke dag laat een zogenaamde Music Selector je kennismaken met zijn persoonlijke muzieksmaak.

Contacteer ons