Resultaten voor eten gent

eten gent
Oak Gent.
Oak Gent is gesloten van 5 t/m 27 augustus! 03 aug 4-handsdinner Bozar Restaurant Lees verder. 07 juni Tweede editie 4-handsdinner met Lair du temps Lees verder. 07 juni 4-handsdinner met Hertog Jan Lees verder. 07 juni Michelin ster voor OAK!
De lekkerste adresjes van Gent Nieuws HLN.
De allerbeste ribbetjes van Gent, die kan je eten in De Gekroonde Hoofden, vlak bij het Gentse Gravensteen. Een historisch huis in de Burgstraat, beschermd als monument overigens, met op de gevel 14 bustes van Vlaamse graven. De Gekroonde Hoofden is een gevestigde waarde en absoluut de moeite om eens uit te proberen.
VOS Gent Restaurant Coffee bar.
26 mei 18. 23 juli t.e.m. 04 augustus 18. 29 oktober t.e.m. 01 november 18. 24 25 december 18. Blijf op de hoogte. Zwijnaardsesteenweg 6 9000 Gent welkom@vos.gent. 32 9 398 81 09. 32 9 398 81 08. Site by Esign.
Restaurant Cochon De Luxe Brabantdam 113, 9000 Gent.
Brabantdam 113, Gent T: 09 336 16 72 E: info@cochondeluxe.be. Welkom in Cochon de Luxe. Ons restaurant dat in teken staat van gastvrijheid gastronomie met een beetje humor en hier en daar een hoek af. We kozen ervoor om alles met ons 2 te doen om het zo persoonlijk mogelijk te houden. Vandaar op onze kaart 1 menu; 4, 5 of 6 gangen s avonds en zondagmiddag of de korte 3-gangen versie op woensdag, donderdag en vrijdagmiddag. We hopen u dan ook binnenkort te mogen verwelkomen in de Brabantdam 113 waar eten altijd een feest is.
Home.
In het hartje van Gent klopt ook het culinaire hart van chef-kok Thomas De Muynck en zijn vrouw Lien Van de Velde. Liefde voor het vak, passie voor de stiel én smaken vol stijl: ze regeren in Karel De Stoute.
Publiek.
Lepelblad Restaurant.
gezond origineel eten in een sfeervol. Lepelblad is zowel de naam voor een deel van de lepel, als voor een keukenkruid. Met hulp van onze boeren kleine producenten kunnen we werken met de beste ingredienten die duurzaam, lokaal biologisch zijn. Respect voor de natuur, het produkt de producent zijn van groot belang bij onze keuzes. Creatief, vers en seizoensgebonden. In de keuken wordt er tijd gestoken om gerechten te creeren met respect voor de gekozen seizoensgroenten, vlees vis. Een nauwe samenwerking tussen onze boeren leveranciers zorgt ervoor dat jullie de seizoenen kunnen volgen in jullie bord. Lepelblad gelegen in onderbergen, een rustige, gezellige buurt in het centrum van Gent.
Restaurant Roots Gent.
Restaurant Gent Graslei De witte leeuw.
De ridderzaal op de bovenverdieping is uitermate geschikt voor wie gent in groep bezoekt en wil genieten van een groepsmenu's. Kortom, wenst u een heerlijke maaltijd voor een eerlijke prijs op een adembenemende locatie, breng dan eens een bezoekje aan De Witte Leeuw.
PASSION Voel de passie.
Gelegen in het historisch centrum van Gent. Unieke centrale ligging in het historisch centrum van Gent., tegenover het Belfort en het stadhuis. Op ons verzorgd terras geniet u. niet alleen van Gentse specialiteiten. maar ook van het prachtig zicht. op de torens van Gent.
Du Progres Een must voor wie het centrum van Gent bezoekt.
Zo blijft Du" Progres" onovertroffen op het gebied van prijs-kwaliteit en zijn de huisrecepten een regelrecht succes! Restaurant Du Progres serveert onvervalste Belgische klassiekers en is beroemd om z'n' pure, eerlijke smaken en de onovertroffen prijs-kwaliteitsverhouding. Bekijk hier foto's' van onze vernieuwde keuken.
momondo. momondo wordt geladen.

Contacteer ons