Meer resultaten voor kooklessen gent

kooklessen gent
CVO Gent.
CVO GENT is terug open vanaf 19 februari. Vanaf 29 januari 2018 biedt CVO GENT u opnieuw de kans aan om het plaatselijke dialect onder de knie. Inschrijven TKO januari. Vanaf heden kan je inschrijven voor infosessies voor het Tweedekansonderwijs van CVO GENT.
Gezonde kookworkshops in Gent: leer nu gezond koken Lekker en gezond leren koken in Gent.
Dan kan dit zeker, laat ons weten met hoeveel jullie zijn en wanneer en we helpen je verder. Wil je een workshop bij je thuis of bij jou op het bedrijf organiseren? Dan ben je hiervoor ook bij ons aan het juiste adres. Gezond koken in Gent.
COOK EXPERIENCE // kookervaringen die bijblijven.
Chef-kok, met specialisatie patisserie, Sarah Soulliaert en Sommelier-Conseil Bernard De Vriendt nemen U mee op een reis doorheen smaken, geuren en kleuren. In ons Kookatelier te Gent Drongen kan U elke maand nieuwe kookworkshops, kooklessen, demosessies en wijndegustaties volgen, telkens gethematiseerd en geïnspireerd op wat het seizoen biedt.
Kooklessen De tafel van Tine.
Onze hoofdactiviteiten zijn kooklessen en diners aan huis. Daarnaast verkopen we biowijnen, ingrediënten en materialen. BRU Brussel Rob's' Gourmet Market. Rob staat voor kwaliteit, versheid en een uitzonderlijke keuze aan producten, steeds volgens de seizoenen. In elke afdeling krijgt u professioneel advies van vakmensen die allemaal hun passie voor smaak delen en het grootste belang hechten aan de herkomst van de producten. Rob, Woluwelaan 28, 1150 Sint-Pieters-Woluwe T 02 771 20 60. OVL Gavere Kookeiland: kom interactief meekoken met bekende top-chefs! Tijdens de Kookeiland-kooklessen ontmoet je niet alleen je favoriete chef, je kookt eveneens met hem/haar mee. Onze kookstudios DeurneGavere zijn uiterst geschikt. Je maakt zelf je voor-hoofdgerecht, en dessert klaar om er nadien ook zelf van te genieten. agenda l kookeiland.be l. OVL Gent Eetavontuur.
PCVOVIVA.
By Lien Lysy 2015-06-23T1423150000: mei 18th, 2015 Geen categorie 0 Comments. PCVO VIVA Oost-Vlaanderen. PCVO VIVA Oost-Vlaanderen biedt volwassenenonderwijs op maat op diverse vestigingen in Oost-Vlaanderen. Wij bieden volgende opleidingen aan: Koken, Naaien, Decoratief in de woning, Mode en Breien.
Thais en Chinees koken leer je gratis bij Sun Wah Gent Het Nieuwsblad.
Foto: Dominique Dierick. Gent De Chinezen waren de eerste, maar ondertussen veroveren ook de Thaise en Indische restaurants hun plaats in het Gentse straatbeeld. De Oosterse keuken zit duidelijk in de lift, ook bij de hobbykoks. Je hoeft maar rond te kijken in de supermarkt en je vindt wel een uitgebreide afdeling met Oosterse producten. Een speciaalzaak, de Sun Wah op de Vrijdagmarkt biedt gratis kooklessen aan.
Vegetarisch koken UiT in Vlaanderen.
Ah zo baby, je bent dus op zoek naar tips in. 9000 Blijf niet te vaak thuis! Schrijf je in op onze nieuwsbrief en word wekelijks getipt over wat er speelt in de buurt van Gent en daarbuiten! Check it UiT.
Vegetarische kookstudio.
Recepten bedenken, kookboeken schrijven en kooklessen geven, het is nu gewoon onze job. In onze ruime leskeuken geven we workshops. Wie alleen maar wil proeven hoe lekker het allemaal is kan terecht op onze Table dAmis etentjes, of kan bestellen bij onze traiteurdienst. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 09/219.96.84 en 0498.44.98.68. Ons adres is Gustaaf Carelshof 6, 9040 Gent.
Kookworkshops gezonde voeding, Gent Intuitive Cooking.
Verder hebben we enkele vaste partners waar we workshops kunnen geven, dit zowel binnen als buiten Gent. Beschikt u zelf over een locatie of wenst u thuis een activiteit te organiseren, dan verhuizen wij graag mee! Wat zit er in de prijs?
Kooklessen met Gilbert Stuvoplus Gent.
Gebroeders de Smetstraat, Gent, België. External Student: 5.00. Calculate route on Google Maps. Ben je ook zo gek van lekker eten maar heb je nooit veel inspiratie? Kom dan langs op onze Kooklessen van STUVO met Chef Gilbert en geniet samen met andere studenten van een gezellige sfeer en lekker eten achteraf!
Avondonderwijs Hotelschool.
De Hotelschool Gent stelt een aantal van haar leslokalen, keukens en restaurants ter beschikking van het avondonderwijs voor volwassenen, ingericht door het CVO Leerdorp. Voor informatie over de opleidingen kunt u enkel terecht op het secretariaat van het CVO zelf.
Kookworkshop Gent WegmetdeBaas.
Inspirations: De ultieme truffel tasting.Een workshop op het lijf geschreven van alle truffelliefhebbers. Tijdens deze workshop proeven de deelnemers van diverse gesmolten chocolades, worden de smaakpapillen geprikkeld met de chocolade shooter en maken we samen drie soorten truffels. Kookworkshops regio Gent.

Contacteer ons