Meer resultaten voor nieuwe restaurants gent

nieuwe restaurants gent
De 10 beste restaurants in Gent TripAdvisor.
Populaire keukens in Gent. Café restaurants in Gent. Fastfood restaurants in Gent. Frans restaurants in Gent. Glutenvrije restaurants in Gent. Italiaans restaurants in Gent. Mediterraan restaurants in Gent. Pizzeria restaurants in Gent. Veganistische restaurants in Gent. Vegetarische restaurants in Gent.
Volta. Restaurant Gent Vonken op je bord.
Zo bezorgden de bio-groenten uit eigen moestuin ons de GaultMillau-titel van Beste Groenterestaurant van het land in 2013. En in 2011 wonnen we de Gouden Vork. schuilt achter de gevel van een oud elektriciteitsgebouw, net buiten het centrum van Gent.
Janines: the new foodie place in the heart of Ghent.
Bij Janines vindt u lekker eten, een leuke vibe, een tof interieur en betaalbare maaltijden. Allemaal in centrum Gent! Met een passioneel en professioneel team serveren we jullie onze talenten doorheen de dag! Wij voorzien jullie in alles wat we kunnen bieden.
Home A Food Affair Eastern Inspired Restaurant.
Neuf Mille Restaurant Lounge Bar Neuf Mille.
Tel: 09/391 20 52. VOLG ONS OP FACEBOOK. Notre location sur Google Maps. Restaurant: Di-Zo van 1200: tot 1430: en van 1800: tot 2230.: Zaterdagmiddag en Maandag enkel open voor grote groepen. OPEN OP MAANDAG 20/11! Copyright 2014 by Neuf Mille.
Oak Gent.
Nieuw Stadion.
Een wijnkaart naar ieders goesting en ieders budget. Een degelijk restaurant herkent u aan de keuze van de huiswijn. En voor wie specifieke wensen heeft, biedt de kelder van t Nieuw Stadion een breed gamma aan topkwaliteit. Vader en zoon.
Gent Restaurant in Middeleeuwse Patershol.
Ik googlede op Gent restaurant en vond via Tripadvisor dit pareltje. Prachtige locatie, in het hart van de stad Gent. De reuze gambas met peper en honing zijn verrukkelijk. Boek een tafel. We zijn open voor lunch en diner, van woensdag tot en met zondag.
Restaurant LOF Trendy restaurant in Gent. Restaurant Lof.
Indien u bij Restaurant Lof komt lunchen, kunt u gratis gebruik maken van onze parkeergarage als er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar zijn. De verkeersregels in Gent zijn sterk veranderd. Het centrum is verdeeld in zes sectoren en een centraal gebied met beperkt verkeer. Uw GPS is mogelijk niet up-to-date. Let op de nieuwe verkeersborden of maak gebruik van Google Maps. Restaurant Lof ligt in de zone / sector Coupure en is gemakkelijk te bereiken.
Welkom in De Stokerij De Stokerij Gent.
Welkom in De Stokerij. Sinds maart 2013 kan je, naast Eetkaffee Multatuli, ook terecht in De Stokerij, ons tweede restaurant. Je vindt er min of meer hetzelfde recept van klassieke brasserie-gerechten gecombineerd met een originele vegetarische keuken; dit alles uiteraard vers en huisbereid!
VOS Gent Restaurant Coffee bar.
26 mei 18. 23 juli t.e.m. 04 augustus 18. 29 oktober t.e.m. 01 november 18. 24 25 december 18. Blijf op de hoogte. Zwijnaardsesteenweg 6 9000 Gent welkom@vos.gent. 32 9 398 81 09. 32 9 398 81 08. Site by Esign.
BODO RESTO, Gent.
Bekijk het volledige menu. Er was een tijd dat chefs de meest complexe gerechten moesten bereiden om op applaus te kunnen rekenen. Vandaag lijkt het tij te keren naar meer eenvoud. Dat heeft het nieuwe Bodo in Gent goed begrepen.

Contacteer ons