Zoeken naar parking zuid gent

parking zuid gent
VrijeParking.be Vind parking in België.
Follow @VrijeParkingG Aangezien stad Gent de realtime bezetting van zijn parkings ter beschikking stelt, kunnen wij zowel op onze website als op Twitter een continu reeël beeld geven van de beschikbare parking. Op twitter doen wij dit aan de hand van een robot die de data ophaalt per kwartier en vervolgens hier updates over geeft.
Openingsuren Parking Zuid Gent Franklin Rooseveltlaan 3A.
Locatie op kaart. Parking Zuid aan de Franklin Rooseveltlaan 3A in Gent is vandaag geopend van 0700: tot 0100. Koopzondagen, koopavonden en openingsuren voor de overige dagen deze week en volgende week kan je vinden in de tabel bovenaan deze pagina.
Openingsuren Parking Gent Zuid in Gent.
Parking Gent Zuid. Parking Gent Zuid. Parking Gent Zuid is vandaag open tot 0100. maandag 6 augustus. dinsdag 7 augustus. woensdag 8 augustus. donderdag 2 augustus. vrijdag 3 augustus. zaterdag 4 augustus. zondag 5 augustus. Info laatst gecontroleerd op 21 februari 2012.
Parkings Kouter, Korte Meer en Zuid worden de goedkoopste Gent Regio HLN.
In parking Zuid zal het eerste uur 180, euro kosten en voor 8 uur zal men 1230, euro betalen. De Kouter kost 2 euro per uur en 1080, euro voor acht uur. De Korte Meer is de goedkoopste parking met 180, euro per uur en 1060, euro voor 8 uur. Ter vergelijking: in de stadsparkings betaalt men 250, euro voor het eerste uur en 14 tot 16 euro voor 8 uur. Ideaal" was natuurlijk geweest dat alle parkings in Gent hetzelfde tarief hadden, maar dat bleek uiteindelijk niet mogelijk.

Zoek een parking. U bent hier: Home Zoek een parking Gent Zuid Gent. Gent Zuid Gent. Informatie printen Adres van de hoofdingang. Rooseveltlaan 3A, 9000 Gent. Frankrijkplein 3 hoek van Kuiperskaai en Woordrow Wilsonplein Gent. Totaal aantal plaatsen. De Zuid: poort van de stad Gent.
Mobiliteit Capitole Gent.
Capitole Gent, gelegen in de sector Krook, blijft even makkelijk bereikbaar voor wie met de auto via de snelweg komt. Via de fly-over, de lange brug van de E17 naar de Zuid, rij je vlot richting Capitole en de Interparking Zuid vlak voor de deur.
Vergelijk: waar kan je goedkoopst parkeren in Gent? Gent Het Nieuwsblad.
De drie centrumparkings van Interparking vallen in het midden. De rotatieparkings van de Stad zijn bij de duurste. Maar dé duurste parking voor occasionele bezoekers is die aan het Sint-Pietersstation. Opgelet: dit is een overzicht voor de bezoeker van Gent.
Parking Gent Zuid P3 Openingsuren adressen Stad Gent.
Parking Gent Zuid P3. Listen to this page. Parking Gent Zuid P3 Openingsuren adressen. Franklin Rooseveltlaan 3A. 32 50 33 90 30. 32 70 23 32 12 inlichtingen en problemen 24/24. 32 50 33 06 21. Afgebeeld in het parkeergeleidingssysteem als P3.
OVERZICHT. Alle nieuwe parkeertarieven in Gent Gent Het Nieuwsblad.
Benieuwd in welke zone uw straat straks valt? De zes parkeergarages van Stad Gent worden dit najaar in twee groepen verdeeld: goedkopere gemengde" parkings" waar je langer dan drie uur kan staan Savaanstraat, Sint-Pietersplein en Ramen en duurdere rotatieparkings" waar kortparkeren wordt gestimuleerd Sint-Michiels, Reep en Vrijdagmarkt. In beide groepen gaan de abonnementsprijzen voor niet-bewoners omhoog, maar de drie rotatieparkings worden een stuk duurder. Het aantal abonnementen moet er teruggedreven worden, om genoeg vrije parkeerplaatsen te kunnen houden. De Stad kiest er wel bewust voor om de abonnementen voor bewoners een stuk goedkoper te houden. Dat verschil is vooral te voelen bij de niet-bewoners die een abonnement hebben in de Vrijdagmarkt of de Reep. Daar is de prijs van een abonnement meer dan een verdubbeling. In parking Sint-Michiels waren de abonnementsprijzen al hoger. Voor de drie parkings van de private firma Interparking Kouter, Zuid en Korte Meer zijn de prijzen nog niet bekend.
Mapping. Membership.
Selecteer wat jij wenst te zien in een regio of stad en stippel een persoonlijke trip uit. Je kan je reisgids ook uitprinten met kaarten. TravelTalia heeft honderden wandelingen uitgestippeld. Je kan wandelingen real-time stappen via smartphone of gewoon uitprinten.

Contacteer ons