Resultaten voor raam lokeren

raam lokeren
Eten met een knipoog naar ramen en deuren Lokeren Het Nieuwsblad.
Foto: Ivan Elegeert. Lokeren Lokeren heeft er een nieuw culinair adresje bij. RAAM is het concept dat de twee vrienden Vic Christiaens en Tom Klüssendorf sinds vier maanden op de kaart hebben gezet. Eerlijk maar tegenlijk ook eigenzinnig. Bij ons zal je geen diepvriezers vinden.
RAAM, Lokeren PocketResto.
Restaurant Gouden Wok, Lokeren. op 260 m van RAAM. Restaurant Den Nieuwen Heerd, Lokeren. op 450 m van RAAM. Restaurant De Wijngaard, Lokeren. op 1.9 Km van RAAM. Restaurant De Nieuwpoorthoeve, Lokeren. op 2.2 Km van RAAM. Restaurant Julocke, Lokeren.
Raam Bru Het Parelende Water.
Tijdens de week kan je in RAAM terecht voor een heerlijke en betaalbare lunch, salade of net dat ietsje meer. En met lunch bedoelen ze niet de klassieke 12h tot 14h lunch. Bij RAAM kan je tussen 10h en 15h gewoon doorlopend komen genieten.
Welvaert Luc: Home RAMEN DEUREN ROLLUIKEN ZONNEWERING POORTEN LOKEREN.
Door ons ruim aanbod vindt u makkelijk het gepaste product om uw woning af te werken in de juiste stijl. Bovendien kan u bij ons ook terecht voor herstellingen. ADMIN WELVAERT LUC bvba Driesstraat 71 9160 Lokeren 0475 80 47 29 info@welvaert.be.
Villa van ramen en deurenbedrijf in Lokeren is nu gezellige foodbar Made in Oost-Vlaanderen.
De foodbar RAAM in Lokeren is in meer dan één opzicht een mooi ondernemersinitatief. RAAM is immers gevestigd in de villa in de voortuin van Engels, het Lokerse bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van kwaliteitsvolle ramen en deuren.
Ladies Night bij Raamfood Hipste Adresjes van't' Waasland.
Een nieuw adresje in Lokeren, dat wilden we wel eens uitproberen op onze Ladies Night. Met 7 vrouwen trokken we richting Raamfood, gelegen in de voortuin van het bedrijf Engels Ramen en Deuren. Op het eerste zicht lijkt het een gewoon huis, tot je de deur binnen stapt en verrast wordt door de strakke warme inrichting.
Raam opengebroken Lokeren Regio HLN.
17 augustus 2016. Deel via Facebook 0 Tweet. De politie van Lokeren kreeg maandag melding van een inbraak in een woning in de Groenstraat. Een raam van de garage werd opengebroken. Het is voorlopig niet meteen duidelijk wat er werd gestolen.
Buurtnetwerk hoplr.
Overschotten uit je moestuin? Je kan er zeker en vast een paar buren plezier mee doen! Nodig je buren uit. Print de buurtflyer. Ideaal om in de buurt uit te delen! Inviteer via Facebook. Nodig je buren uit via Facebook.
Ramen en deuren van hoge kwaliteit Engels.
Zowel voor renovatie als voor nieuwbouw voldoet ons volledig productgamma aan de strengste kwaliteitsnormen op de markt. Ook voor energiezuinig bouwen hebben we verschillende oplossingen en kunnen we uw ramen winddicht plaatsen. Mooie ramen en deuren in Hout, Aluminum en PVC. Belgische productie sinds 1945 Lokeren, Eeklo.
Homepage Suys-Bruggeman BVBA.
Ruim 20 jaar zijn wij officieel verdeler van Profel raam en deursystemen, één van de meest vooruitstrevende fabrikanten op de markt. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren en begeleiden naar oplossingen die aan uw persoonlijke en unieke wensen voldoen.
Raam@deco Comm.V Lokeren 9160 BE0650904642 bedrijfsgegevens op Companyweb.
Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen. Meer weten over dit bedrijf of andere Belgische ondernemingen? Vraag nu gratis toegang bij Companyweb. Dankzij Companyweb kent de financiële situatie van uw klanten en leveranciers voor u geen geheimen meer.
RAAM NewPlacesToBe.
Intense smaken en kleuren staan centraal. Chef Tom die het bekende Gentse Cafe Parti op de kaart zette roert in de wereldse kookpotten en reisfanaat Vic is gastheer van dienst. Didier Engels jawel, van Engels Ramen, het Lokerse bedrijf in wiens voortuin RAAM zich gevestigd heeft kijkt op de achtergrond toe.

Contacteer ons