Op zoek naar aluminium profielen Gent?

aluminium profielen Gent
Products Ursus.
ALINEL: het eerste gevelbekledingssysteem dat verticaliteit en transparantie naadloos combineert. In een open en innovatieve samenwerking slaan Ursus nv en Caan Architecten Gent de handen in elkaar. wat resulteert in een nieuwe geveltextuur in aluminium. Deze productreeks luistert naar de naam ALINEL en bestaat uit 5 typeprofielen waarvan vooral de verticaliteit en de mogelijkheid tot transparantie opvallende kenmerken zijn. Ursus biedt dit product aan architecten aan om het te integreren in hun ontwerpen. De profielen en technische fiches type A zijn beschikbaar vanaf juni 2013.
Renovatie Campus Sterre in Gent door Abscis Architecten architectura.be.
Siteplan Campus Sterre Illustratie ABSCIS Architecten. Abscis architecten voltooide onlangs de renovatie en herinrichting van Campus Sterre van Universiteit Gent. Het bouwprogramma stelde verschillende eisen, zo kwamen er practica en labos, een studentenrestaurant, een bibliotheek, een grote PC-klas en kantoren met raadzaal. De wet op overheidsopdrachten was hier van toepassing. S2, S12 en S5 werden onderhanden genomen. S2 bestaat uit een betonskelet met aluminium buitenschrijnwerk.
Uw specialist in ramen en deuren te Gent. Ramen en deuren van hoge kwaliteit Engels.
Uw specialist in ramen en deuren te Gent. U zoekt ramen en deuren in de regio Gent? Wij bevinden ons dichtbij u. Sinds 1945 is engels uw specialist in ramen en deuren. Zowel voor houten ramen en deuren als voor ramen en deuren in aluminium of pvc kunt u beroep doen op onze expertise.
bvba Van Trappen H.
Het oorspronkelijke éénmansbedrijf uit 1964 is nu uitgegroeid tot een bedrijf dat 14 werknemers tewerkstelt.Wij maken en plaatsen aluminium ramen, deuren, lichtstraten en gordijngevels uitsluitend met Schüco profielen. Nieuw zijn brandwerende aluminium deuren met een brandweerstand van 30 min en 60 min.
Testas Assortiment Testas.
Staaf Aluminium rond, vierkant, zeskant en plat. Profiel Aluminium L-T-U-Z. Profiel Aluminium geanodiseerd 15 micron Diverse speciale profielen. Buis Aluminium ronde, vierkante en rechthoekige. Plaat Aluminium vlakke platen. Plaat Aluminium traanplaat, rijstkorrelplaat, perfo plaat, gelakte platen, structuurplaten. Band Aluminium Draad Aluminium.
Profielen in aluminium voor schuifdeuren, schuiframen en ander bouwbeslag Santens, Vertommen, Dhondt Santens Metaalwaren.
Je kan bij ons terecht voor aluminium boven of onderprofielen voor schuifdeuren en schuiframen, maar evengoed voor buisprofielen, spanprofielen, kantelpoorten, schuifpoorten en ander bouwbeslag. Ook profielen voor vliegenramen of muggengaasprofielen zitten ins ons gamma. Zoek je verdoken of net zichtbare profielen of heb je een geanodiseerd, vernikkeld of gelakt profiel nodig? Kom zeker even langs in één van onze vestigingen in Brugge, Gent of Sint-Niklaas.
AluminiumOpMaatGemaakt.be Aluminium profielen, buizen, staven en platen.
Voordelig online aluminium profielen en platen kopen. AluminiumOpMaatGemaakt.be is uw betrouwbare en voordelige leverancier voor op maat gemaakte aluminium profielen en plooiwerk. Via onze webshop kunt u geperforeerde platen, traanplaten, alu platen in RAL kleuren en vele andere aluminium platen kopen.
Lichtstraten.
Hierdoor bekomt u meer energie en wordt het leven aangenamer. De lichtstraten van M. DE PAEPE worden gefabriceerd uit aluminium profielen en zijn thermisch onderbroken. De lichtstraten zijn in verschillende RAL kleuren mogelijk, zowel glanzend of mat in Uni of Bi-color.
METAL GENT.
Metal Gent N.V. Half 2006 heeft de GROEP VAN MEERBEECK de firma Metal-Gent bvba overgenomen uit Gentbrugge. In een eerste fase functioneerde deze als filiaal om in januari 2009 te verhuizen naar de Vijverwegel 63-9090 MELLE, tevens werd de firma METAL-GENT nv opgericht als autonoom dochterbedrijf van VAN MEERBEECK METALEN nv. Als staalhandel bieden wij dezelfde diensten producten aan als VAN MEERBEECK METALEN uit Antwerpen Hoogstraten. Stalen balken, profielen, buizen, platen, betonnetten, betonijzer en prefab-balken werkelijk alles op gebied van staal is bij ons verkrijgbaar.
Melis-Gent. Gespecialiseerd in het vervaardigen van metaalproducten op maat. Metaalbewerking op maat. Aluminium profielen.
Met onze professionele machines kunnen we alle metaal bewerkingen direct voor u uitvoeren. Deze service geldt ook voor alle aluminium profielen en aluminium verbindstukken. Of het nu om een stuk of seriewerk gaat, ieder verzoek wordt met dezelfde professionele vakkundigheid voor u verricht.
Tweedehands Dames sportfiets Citybike Fietsen 2dehands.be.
gisteren 1705: Keerbergen. aluminium sportfietske traveller. proper fietske met axa slot. volledig in orde. gisteren 1635: Lille. Olympia damesfiets in perfecte staat. Wordt verkocht wegens aankoop elektrische fiets. gisteren 1102: Poperinge. Dames Herenfiets Ketler 7 vers samen voor 375 euro. Koopje van de Dag: bieden mag Zeer Functionele Dames Herenfiets merk: Ketler 7 versnellingen Samen te koop voor 375 euro in go. gisteren 0923: Gent Sint-Denijs-Westrem.
Sprangers aluminium Sprangers Aluminium profielen, Bouw en Systeemprofielen, Maatwerk en Ontwerp.
Isoleren met stegen en hars. Ontwerp en Ontwikkeling van profielen op vraag van de klant. Meer dan 95% van onze aluminium profielen is voorradig in basisuitvoering en kan in zeer korte tijd worden afgewerkt vb.anodiseren of lakken en worden geleverd.

Contacteer ons