Op zoek naar lunchen in gent?

lunchen in gent
8 nieuwe eetplekken om te ontdekken in Gent Culinair KnackWeekend.be.
Jakob Everaert startte in het Gentse restaurant Grade, waar hij heel wat jaartjes in de keuken werkte en was chef van Fou d'O' in Sint-Martens-Latem en van Vintage, signé Nuance. Vos heeft aan de straatkant een koffiebar met delicatessehoek, waar je kan ontbijten, lunchen of in de namiddag taart eten. Ga je het steegje naast de koffiebar binnen, dan kom je aan een tuin, waar zich de ingang van het laagdrempelige restaurant bevindt. Daar kan je lunchen en s avonds het eten delen, dat bestaat uit lekkere hapjes en kleine gerechtjes. De kookstijl toont invloeden die Matthias Devos tijdens zijn reizen opdeed. Zwijnaardsesteenweg 6, 9000 Gent, 09 398 81 09.
Brasserie HA in Gent Frans-Belgische keuken Ontbijt, lunch, diner.
Lunch over de middag. Middagkaart voor een lunch. Diner s avonds. Avondkaart voor een diner. Info aanvragen voor catering. Brasserie HA is gehuisvest in het prachtig gerenoveerde pand van Handelsbeurs Concertzaal in het centrum van Gent. U kan er terecht voor een snelle hap, maar ook om uitgebreid te tafelen.
Lekker Belgisch culinair niveau Restaurant De Graslei.
Sfeervol dineren op het mooiste plekje in Gent. Restaurant De Graslei gelegen op het mooiste plekje van Gent. Achter gevel nr7 kan u een sfeervol en gastenvrij eethuis ontdekken. U wordt er met een glimlach ontvangen en bediend alsof U een vriend van het huis bent.
Restaurant Cochon De Luxe Brabantdam 113, 9000 Gent.
Brabantdam 113, Gent T: 09 336 16 72 E: info@cochondeluxe.be. Welkom in Cochon de Luxe. Ons restaurant dat in teken staat van gastvrijheid gastronomie met een beetje humor en hier en daar een hoek af. We kozen ervoor om alles met ons 2 te doen om het zo persoonlijk mogelijk te houden.
Café De Walrus Gent Lunch Brunch Diner Vegetarische dagschotel.
De ijskappen Noord en Zuid smelten weg, de Noordzee kruipt beetje bij beetje landinwaarts. West-Vlamingen vluchten in grote getale naar het oosten. Volgens voorspellingen van enkele Gentse vooraanstaande geleerden bereikt de zee nog binnen het jaar onze stad met als eindpunt de Coupure, de Zeedijk van Gent.
Janines: the new foodie place in the heart of Ghent.
Food and drinks! Lunch, sweets, diner en tapas! Bij Janines vindt u lekker eten, een leuke vibe, een tof interieur en betaalbare maaltijden. Allemaal in centrum Gent! Met een passioneel en professioneel team serveren we jullie onze talenten doorheen de dag!
Alice Gent serveert heerlijke lunchgerechten naar de recepten van Alice.
Voor 49 euro/pp geniet je van een glaasje champagneverse, sappen en koffie of thee naar believen en een buffet met alles erop en eraan zoals ALICE het in de jaren 60 ook zou geserveerd hebben op feestdagen. Reserveren kan via info@alice-gent.be of telefonisch op 09/277.92.35.
restaurant cassis gent lunch van de week in restaurant Cassis op de Vrijdagmarkt Gent.
restaurant cassis gent. ONZE WEKELIJKSE LUNCH. van Maandag 12 t/m zaterdag 17 februari. gentse kop / mosterd / oesterblad / wortel. oesters 4 stuks 4, 00. Zalmfilet / spek / bladerdeeg / spinazie / krieltjes. gegrilde gemarineerde kipsaté / zoetzuur / aardappelen met rozemarijn.
Eten en drinken Visit Gent.
In Gent hoeft u nooit op uw honger te blijven zitten! Een stevig ontbijt voordat u de stad intrekt? Of wat langer blijven liggen en genieten. In alle steden schieten de koffiebars als paddenstoelen uit de grond, en Gent blijft.
Noah Gent lunch aperobar on the water.
Closed from 23.12.17 21.01.18 Back on track 22.01.18. Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press CtrlShiftJ or CmdShiftJ on a Mac. Blijf op de hoogte. Schrijf in op onze nieuwsbrief. In de media. Copyright 2018 Noah Gent.
Home WASBAR.
In WASBAR kan je rustig je was laten draaien terwijl je geniet van een lekkere koffie, cocktail of lunch en ondertussen met je vrienden afspreekt, verder werkt aan onze bureaus met gratis wifi of geniet van een concert of brunch. Dries en Yuri openden WASBAR GENT op 4 oktober 2012 en WASBAR ANTWERPEN opende de deuren op 30 augustus 2013.
De Centrale Gent Ons nieuw café-Restaurant in de Ham.
2017 De Centrale. Kraankindersstraat 2, 9000 Gent. GF 2017 MUSIC SELECTORS FOOD. Wanneer je tijdens de Gentse Feesten in ENTR het café-restaurant van De Centrale iets gaat eten of drinken, krijg je er een muzikaal extraatje bovenop. Elke dag laat een zogenaamde Music Selector je kennismaken met zijn persoonlijke muzieksmaak.

Contacteer ons