Op zoek naar lunchen in gent?

lunchen in gent
Gust.
Met hart en ziel staan we achter het fornuis of in de bediening en doen we ons uiterste best om van Gust een topzaak te maken! The" things you are passionate about are not random, they are your calling." Back to Top. Gust, 4 Annonciadenstraat, Gent, 9000 0474 41 65 95 hallo@gustgent.be.
8 nieuwe eetplekken om te ontdekken in Gent Culinair Knack Weekend.be.
Jakob Everaert startte in het Gentse restaurant Grade, waar hij heel wat jaartjes in de keuken werkte en was chef van Fou d'O' in Sint-Martens-Latem en van Vintage, signé Nuance. Vos heeft aan de straatkant een koffiebar met delicatessehoek, waar je kan ontbijten, lunchen of in de namiddag taart eten. Ga je het steegje naast de koffiebar binnen, dan kom je aan een tuin, waar zich de ingang van het laagdrempelige restaurant bevindt. Daar kan je lunchen en s avonds het eten delen, dat bestaat uit lekkere hapjes en kleine gerechtjes. De kookstijl toont invloeden die Matthias Devos tijdens zijn reizen opdeed. Zwijnaardsesteenweg 6, 9000 Gent, 09 398 81 09.
Domestica.
Every dish that the chef, Vincent De Leenheer, guests dishes out is a specialty that great care is taken when preparing domestication to serve. The five meter long bar with all the working comfort features, is a work of art in itself.
Publiek.
momondo. momondo wordt geladen.
Lunchen in Gent Jobat.be.
Lunchen in Gent. De middagpauze is een uitgelezen kans om even aan de werkdruk te ontsnappen en de batterijen terug op te laden. Voor al wie in Gent werkt, selecteerden wij de leukste adresjes om te gaan lunchen: van een chocoladebar tot een soephuisje.
Naturell Gent all senses cuisine.
Het tweemaandelijks wisselende menu wil een expressie zijn van het seizoen en zijn producten, bepaalde gerechten worden subtiel begeleid met natuurlijke geuren en proevertjes om een maximale beleving van het gerecht te kunnen ervaren. Een nieuwe belevenis. In het centrum van Gent.
5 heerlijke Gentse adresjes om zo snel mogelijk uit te proberen!
Je kan er s avonds terecht voor een gezellig foodsharing concept, ideaal voor een avondje uit met vriendinnen. Verschillende gerechtjes worden in het midden van te tafel geplaatst, zodat je overal van kan proeven, perfect voor eeuwige twijfelaars zoals ondergetekende. ELLE Lifestyle 5 heerlijke Gentse adresjes om zo snel mogelijk uit te proberen. Tags: Gent, Food, Restaurant, Resto.
Brasserie HA in Gent Frans-Belgische keuken Ontbijt, lunch, diner.
Lunch over de middag. Middagkaart voor een lunch. Diner s avonds. Avondkaart voor een diner. Info aanvragen voor catering. Brasserie HA is gehuisvest in het prachtig gerenoveerde pand van Handelsbeurs Concertzaal in het centrum van Gent. U kan er terecht voor een snelle hap, maar ook om uitgebreid te tafelen.
Restaurant Cochon De Luxe Brabantdam 113, 9000 Gent.
Brabantdam 113, Gent T: 09 336 16 72 E: info@cochondeluxe.be. Welkom in Cochon de Luxe. Ons restaurant dat in teken staat van gastvrijheid gastronomie met een beetje humor en hier en daar een hoek af. We kozen ervoor om alles met ons 2 te doen om het zo persoonlijk mogelijk te houden.
Gaston, rooftopbar en restaurant met zicht op Gent.
Brasserie Savarin.
Gezellig eten in hartje Gent. Heerlijk genieten in het historisch centrum van Gent? Dan bent u bij Brasserie Savarin aan het juiste adres. Wij zijn een aangenaam restaurant gelegen op de vrijdagsmarkt. Of u nu op zoek bent naar een smakelijke brunch, lunch of diner.

Contacteer ons